Amsterdam Collection Tulip & Japanese Yuzu Giftset

Rituals Amsterdam Collection Gift Set Cadeau

Boek jullie trouwlocatie via Trouwtotaal.nl en ontvang een
Rituals Amsterdam Collection Gift Set t.w.v. € 45,-!

Hoe werkt het?

Informatie aanvragen
Via het contactformulier
Via Trouwtotaal.nl leg je eenvoudig het eerste contact met jullie potentiële trouwlocatie door het contactformulier op de profielpagina in te vullen.
Boek jullie trouwdag
Bij de trouwlocatie
Was de kennismaking succesvol? En hebben jullie de ideale trouwlocatie gevonden? Maak dan jullie boeking definitief.
Keuze doorgeven
Stuur ons een mail
Hebben jullie het contract met jullie trouwlocatie getekend? Van harte gefeliciteerd, jullie trouwdag is een feit! Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@trouwtotaal.nl.
Ontvang jullie cadeau!
Rituals Gift Set t.w.v. € 45,-
Als jullie aanvraag aan alle voorwaarden voldoet ontvangen jullie een bevestigingsmail en komt de heerlijke gift set jullie kant op!
Voorwaarden
Deze cadeau actie is alleen geldig voor nieuwe contact aanvragen via Trouwtotaal.nl die in definitieve boekingen resulteren. Wanneer jullie bruiloft officieel bevestigd is door zowel de trouwlocatie als bij ons en we jullie adresgegevens hebben ontvangen wordt jullie aanvraag goedgekeurd en verwerkt. De Rituals Amsterdam Gift set is niet om te ruilen voor een andere geur of om te zetten in contanten of korting.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik de Rituals Amsterdam Collection Gift Set aanvragen?

De cadeauset is een gift om jullie te feliciteren met het vinden van jullie trouwlocatie via Trouwtotaal.nl. Jullie kunnen het cadeau aanvragen wanneer jullie het eerste contact met jullie trouwlocatie via Trouwtotaal.nl hebben gelegd en hier een definitieve boeking uit is ontstaan. Je kunt contact opnemen met een trouwlocatie via het contact formulier op de profielpagina van de trouwlocatie.

Ik heb rechtstreeks contact opgenomen met de trouwlocatie, kan ik alsnog de cadeauset aanvragen?

Helaas is dit niet mogelijk. Je kunt het cadeau alleen aanvragen wanneer het eerste contact via Trouwtotaal.nl tot stand is gekomen en hier een definitieve boeking uit is ontstaan. Je kunt contact opnemen met een trouwlocatie via het contact formulier op de profielpagina van de trouwlocatie.

Onze trouwlocatie heeft geen profiel op Trouwtotaal.nl, kan ik alsnog de cadeauset aanvragen?

Je kunt de Ritualts Gift Set alleen aanvragen indien het eerste contact met jullie trouwlocatie is ontstaan via Trouwtotaal.nl en daar een definitieve boeking uit is ontstaan. Indien jullie trouwlocatie niet op Trouwtotaal.nl vermeldt staat is dit helaas niet mogelijk.

Hoe lang duurt het voordat we onze cadeauset ontvangen?

Wanneer jullie bruiloft officieel bevestigd is door zowel de trouwlocatie als bij ons en we jullie adresgegevens hebben ontvangen wordt jullie aanvraag goedgekeurd en verwerkt. Na het ontvangen van de bevestigingsmail hiervan zal jullie Rituals Gift Set de eerst volgende maandag jullie kant uit komen. Zodat jullie ontspannen verder kunnen plannen aan de rest van jullie bruiloft!

Wat als ik nog een andere vraag heb over de Rituals Gift Set?

Heb je nog een andere vraag dan hierboven? Stuur ons dan een mail via info@trouwtotaal.nl en we komen hier zo spoedig mogelijk op terug.

© 2021 Trouwtotaal.nl | Privacybeleid