Op jacht naar jullie trouwauto

Laten we het even hebben over trouwauto’s. Wat is nou de ultieme manier om op jullie bruiloft aan te komen, waar moeten jullie op letten bij het huren van een trouwauto en wie moet er eigenlijk allemaal vervoerd worden?

Antwoorden op deze vragen vinden jullie in deze 5 tips voor een prachtige entree op jullie bruiloft!

Trouwauto

bruiloft auto

1. Klassiek, sportief of net even iets anders?

Overleg en kijk samen met je aanstaande in welke trouwauto jullie graag jullie grote entree zouden willen maken op jullie bruiloft. Hebben jullie al een trouwauto in gedachte of staan jullie hier juist helemaal blanco in? Door op tijd te kijken zijn alle opties nog mogelijk. Ook kunnen jullie zo bij verschillende bedrijven kijken welke trouwauto’s en welke pakketten ze aanbieden. Als jullie aan het water trouwen is het ook leuk om jullie grote entree met een boot te maken maar, vergeet dan niet jullie vervoer voor de rest van de dag te regelen.

2. Bekijk de trouwauto

Niet alleen op internet kunnen jullie rondkijken naar verschillende trouwauto’s maar ook in het echt. Zo weten jullie zeker dat de trouwauto die jullie op het oog hebben er in het echt net zo mooi uitziet als op de foto’s. Soms is het zelfs mogelijk om een klein proefritje te maken bij het bekijken van de auto, maar dit is geheel afhankelijk van het bedrijf dat de trouwauto’s verhuurt.

trouwauto

3. Wie rijd?

Kijk ook of de trouwauto mét of zonder chauffeur wordt geleverd. Vaak worden luxe oldtimers standaard met chauffeur (in pak) geleverd. Maar als jullie liever een supercar als trouwauto kiezen wil je waarschijnlijk zelf rijden. Ook wanneer jullie een van jullie dierbare als chauffeur willen vragen is het belangrijk dat jullie van te voren weten of dit wel mogelijk is.

4. Wie rijd er mee?

Naast jullie eigen vervoer willen jullie misschien ook dat van jullie ere gasten zoals jullie ouders en getuige regelen of zelfs een leuke grote bus voor jullie hele gezelschap. Dit is geen must maar zorgt er wel voor dat de ere gasten altijd dicht bij jullie zijn of dat iedereen tegelijkertijd arriveert. Ook als jullie mooie foto’s willen is het fijn als de fotograaf bij jullie in de trouwauto past of dat hij/zij mee kan rijden in een auto die naast jullie trouwauto kan rijden. Maar dit is natuurlijk optioneel. Als jullie geen vervoer regelen maar wel naar een andere locatie gaan is het leuk om voor lintjes te zorgen, die jullie gasten aan hun auto’s of antennes kunnen knopen. Dit zorgt voor een schattige stoet en zal het de gasten die niet uit de buurt komen makkelijker maken om bij de juiste locatie te komen.

trouwauto foto

5. Regel het goed

Zorg ervoor dat alles goed geregeld is en netjes op papier staat. Een aantal belangrijke zaken om vast te leggen zijn onder andere, jullie trouwdatum, hoe laat en hoelang jullie de trouwauto tot jullie beschikking willen hebben en afspraken over extra kosten indien jullie de trouwauto toch net één halfuurtje langer willen gebruiken. Als ze de trouwauto brengen en halen is het belangrijk om duidelijk de juiste adressen af te spreken, de aflever- en ophaallocatie verschillen vaak en het zou vervelend zijn als dit mis gaat. Indien jullie de auto willen versieren check ook even of wel is toegestaan, bij sommige trouwauto’s (vaak bij exclusieve oldtimers) is dit niet toegestaan of zijn hier bepaalde regels voor. Check dit soort dingen goed met het bedrijf waar jullie de trouwauto van huren, zodat jullie op jullie trouwdag zelf alleen nog maar hoeven te genieten.

© 2019 Trouwtotaal.nl

© 2019 Trouwtotaal.nl