Parklocatie de Jaargetijden

Parklocatie de Jaargetijden

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Over ons

Parklocatie De Jaargetijden
Parklocatie De Jaargetijden is een bijzondere locatie en bovendien de officiële trouwlocatie van de gemeente Enschede. Een prachtig gelegen historisch gebouw in het groene hart van de stad. Een sfeervol terras met uitzicht op de vijver en trouwkoepel maakt het plaatje compleet. Deze omgeving laat zich trouwens prima combineren met de wensen van nu. Welke sfeer ook bij jou past, van trendy industrieel tot klassiek romantisch, je kunt bij ons terecht. De locatie is geschikt voor gezelschappen van 8 tot 800 gasten.

...Lees meer

Relax, wij zijn er voor jullie
Je partner ‘popped the question’ and the answer is yes! Van harte gefeliciteerd! Nu moet er van alles worden geregeld voor de grote dag. Superleuk om te doen, maar hoe hou je het overzicht? Hoe kies je de juiste locatie, band, DJ, bruidstaart, bruidshuis en fotograaf? Wil je een eigentijds knalfeest of klassiek diner? Geen paniek, wij loodsen jullie professioneel door de hectische voorbereidingen en begeleiden het proces. Zodat jullie ontspannen aan je huwelijksdag beginnen, en alleen maar oog hoeven te hebben voor je gasten en elkaar.

Trouwen in Overijssel is trouwen in Enschede
We willen niet veel zeggen, maar de manier waarop wij aanstaande bruidsparen begeleiden is echt uniek. Goed beschouwd zijn wij trouwlocatie, feestlocatie, dinerlocatie, weddingplanner, entertainmentbureau en ceremoniemeester in één. Al na het eerste oriënterende gesprek ontvangen jullie een compleet, vrijblijvend voorstel met een voor jullie ontworpen draaiboek. Hierin vinden  jullie de opbouw van de dag, de voltrekking, het dagprogramma, het menu, een uitwerking voor het avondfeest, het entertainment en desgewenst kinderanimatie. Hebben jullie daar zelf een leuk idee voor? Daar maken wij dan écht werk van!

Wij horen nooit ‘Da-lus-ik-nie’
Stilzitten bij een diner is geen hobby voor kinderen. Daar hebben wij iets op gevonden. Onze chef-kok bespreekt de kindermenu’s met de dames en heren op de dag zelf. Zo zien we nooit lange tanden aan tafel! Als klap op de vuurpijl mogen ze hun eigen ijsje samenstellen in de keuken. Voor de allerkleinsten hebben we een aparte ruimte, waar ze tussendoor lekker kunnen slapen. Bovendien regelen wij met alle plezier kinderanimatie, een springkussen of cadeauboxen.

Het feest, dat ben jij
Een belangrijke gebeurtenis vier je natuurlijk met een feest. Jouw feest. Samen met mensen die veel voor je betekenen. Voor ons staat dat gelijk aan: je helemaal op je gemak voelen. Dus doen we niets ‘omdat het zo hoort’, maar alles ‘omdat het bij jou past’. Wij zitten boordevol creatieve ideeën. En natuurlijk zijn de aankleding, catering en entertainment helemaal in stijl. Jouw stijl.

Lees minder

Volg Parklocatie de Jaargetijden op social media

Locatie

Uitzicht op natuur
Uitzicht op het water
Binnen feest mogelijk
Buiten feest mogelijk
Rolstoelvriendelijk
Kindvriendelijk
Diervriendelijk
Wifi toegang
Gratis parkeren
Aantal parkeerplaatsen: 300
Max aantal gasten: 800
Geopend tot:.

Drank en dinermogelijkheden

A la carte
Bbq
Buffet
Dieetwensen
Persoonlijk menu
Bediening
Afkoop mogelijk
Externe drank mogelijk
Externe catering mogelijk

Betaalmogelijkheden

Pin
Contant
Creditcard
Op factuur
Aanbetaling verplicht

Volg Parklocatie de Jaargetijden op social media

Trouwlocatie Parklocatie de Jaargetijden

Trouwlocaties in de omgeving

© 2021 Trouwtotaal.nl | Privacybeleid