Landgoed te Werve

Landgoed te Werve

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Over ons

Tijdens één van de mooiste dagen van uw leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden u graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat uw feest onvergetelijke wordt, zodat u en uw gasten voor 100% kunnen genieten van het feest. Dat is het verschil dat wij maken.

...Lees meer

Trouwlocatie met ruime mogelijkheden
Landgoed Te Werve beschikt over meerdere stijlvolle ruimtes die we deels met elkaar kunnen verbinden. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras met uitzicht op de prachtige vijver. Landgoed Te Werve is geheel gerenoveerd en is “Huis der Gemeente”. Dit betekent dat ook uw huwelijksvoltrekking mogelijk is op de locatie en dit kan zelfs buiten!

Maak gebruik van de vele faciliteiten
Onze chef-kok met zijn team verzorgt op eigentijdse wijze de culinaire invulling van uw huwelijksdiner en de hapjes. De locatie is goed te bereiken via de snelwegen A4 en A13 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Gerestaureerd
Landgoed Te Werve is geheel gerestaureerd. Op 1 januari 2012 sloot het landhuis haar deuren voor een grondige en noodzakelijke restauratie. Maandenlang stond Landhuis Te Werve in de steigers, omwikkeld met zeil: de hele buitenkant is opgeknapt. Binnen is op de begane grond de stoffering en de inrichting geheel vernieuwd en op de eerste en tweede etage zijn nieuwe vergaderruimtes gekomen. Met een eigentijdse sfeer en warmte die past bij het historisch karakter van Landgoed Te Werve en voorzien van de modernste techniek. En in de kelder is een nieuwe keuken geplaatst waar elke kok jaloers van wordt.

Lees minder

Volg Landgoed te Werve op social media

Locatie

Uitzicht op natuur
Uitzicht op het water
Binnen feest mogelijk
Buiten feest mogelijk
Rolstoelvriendelijk
Kindvriendelijk
Diervriendelijk
Wifi toegang
Gratis parkeren
Aantal parkeerplaatsen: 100
Max aantal gasten: 300
Geopend tot:

Drank en dinermogelijkheden

A la carte
Bbq
Buffet
Dieetwensen
Persoonlijk menu
Bediening
Afkoop mogelijk
Externe drank mogelijk
Externe catering mogelijk

Betaalmogelijkheden

Pin
Contant
Creditcard
Op factuur
Aanbetaling verplicht

Volg Landgoed te Werve op social media

Trouwlocatie Landgoed te Werve

Trouwlocaties in de omgeving

© 2021 Trouwtotaal.nl | Privacybeleid