Skip to content

Landgoed Hotel Renesse

Landgoed Hotel Renesse

trouwlocaties in zeeland
trouwlocaties in zeeland
trouwlocaties in zeeland
Landgoed Hotel Renesse
Landgoed Hotel Renesse
Landgoed Hotel Renesse
Landgoed Hotel Renesse
Landgoed Hotel Renesse
Landgoed Hotel Renesse slot Moermond
Landgoed Hotel Renesse slot Moermond
Landgoed Hotel Renesse slot Moermond
Landgoed Hotel Renesse slot Moermond
Landgoed Hotel Renesse slot Moermond
Landgoed Hotel Renesse slot Moermond
previous arrow
next arrow

Over ons

Uw huwelijksdag
Op het prachtige Landgoed Moermond ligt het imposante Slot Moermond met haar brede oprijlaan en mooie gracht. Achter het slot ligt de Slottuin met romantisch prieel. Een echte aanrader voor een unieke huwelijksceremonie. Slot Moermond is een officiële trouwlocatie en biedt alles voor een romantische huwelijksdag! Slot Moermond is één van de officiële trouwlocaties van Fletcher Hotels. Bij een huwelijksfeest op deze locatie hoeft u dus niet meer speciaal naar het gemeentehuis om het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken. Het jawoord kan gegeven worden in onze trouwzaal ‘De Ridderzaal’. Deze authentieke trouwzaal is voorzien van een wandkleed, donkere balken aan het plafond en een houten vloer. De maximale capaciteit van deze zaal is 60 personen en vormt een uniek decor voor uw huwelijksplechtigheid. Bij mooi weer bieden wij u de unieke gelegenheid om buiten in onze Slottuin te trouwen. Hier kunt u elkaar omringd door bomen, fluitende vogels en romantische slotgracht het jawoord geven. De Slottuin is voorzien van een romantisch prieel en biedt de gelegenheid aan 200 gasten om uw huwelijk bij te wonen.  

...Lees meer

Receptie & feestavond
Wanneer u verlangt naar sfeer en romantiek op een indrukwekkende locatie, hoeft u niet verder te zoeken. In het historische Slot Moermond heerst een ambiance welke met geen mogelijkheid weg te denken is. Wij verzorgen graag een sfeervolle receptie op iedere gewenste locatie van dit landgoed. Kies voor één van de slotkamers of het royale terras met aangrenzende Slottuin. De Ridderzaal kenmerkt de authentieke sfeer van het slot met donkere balken aan het plafond en een prachtige houten vloer. U kunt hier terecht voor uw receptie. Voor een groot gezelschap kunnen wij de aansluitende Tuinkamer betrekken bij de Ridderzaal. Bij mooi weer bevelen wij ons royale terras met aangrenzende Slottuin van harte aan. Hier kunt u samen met uw familie en vrienden toosten op een gelukkig huwelijk terwijl u volop van de zon geniet. Ook voor een swingende feestavond bent u in Slot Moermond aan het juiste adres. Er zijn diverse mogelijkheden voor uw huwelijksfeest. Kies voor een van onze sfeervolle zalen of voor een huwelijksfeest in de Slottuin. Ons gastvrije personeel, brengt in overleg met u, lekkere hapjes en drankjes rond. De invulling hiervan stellen wij graag samen met u samen. Uw feestavond op deze unieke trouwlocatie zal u en uw bruiloftsgasten nog lang bijblijven. Met plezier informeren wij u over onze mogelijkheden, zodat uw huwelijksfeest aan uw wensen zal voldoen.

Culinair
Wanneer u kiest voor een imposante trouwlocatie als Slot Moermond, mag een culinair hoogtepunt op uw huwelijksdag niet ontbreken. Onze chef-kok stelt naar aanleiding van uw wensen een huwelijksdiner samen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een uitgebreid buffet of een stijlvol Walking Dinner in onze karakteristieke Orangerie, of in één van de historische Slotkamers. Ook een bourgondische barbecue op het terras is een echte aanrader.

Overnachten
Na een fantastische huwelijksdag kunt u in stijl overnachten in het hotel, slechts een korte wandeling van het slot gelegen. Alle hotelkamers zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. U kunt lekker ontspannen in het bubbelbad of van het uitzicht genieten vanaf het terras aan uw bruidssuite. De volgende ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijt op uw kamer. Wanneer u wenst kunt u ook ontbijten op het knusse terras van de sfeervolle Orangerie. Wij leggen u graag in de watten en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Mooi gedekte tafels en heerlijke plaids liggen voor u klaar. Natuurlijk kunnen ook uw gasten blijven overnachten in het Landgoed Hotel Renesse. In totaal beschikt het landgoedhuis over 44 moderne hotelskamers. Op het uitgestrekte Landgoed Moermond ligt het prachtige Slot Moermond en de Orangerie met hotel. Een statig slot dat één en al romantiek ademt

Lees minder

Bekijk Onze

Social Media

Locatie

Uitzicht op natuur
Uitzicht op het water
Binnen feest mogelijk
Buiten feest mogelijk
Rolstoelvriendelijk
Kindvriendelijk
Diervriendelijk
Wifi toegang
Gratis parkeren
Aantal parkeerplaatsen:.
Max aantal gasten: 500
Geopend tot: 03:00 uur

Drank en dinermogelijkheden

A la carte
Bbq
Buffet
Dieetwensen
Persoonlijk menu
Bediening
Afkoop mogelijk
Externe drank mogelijk
Externe catering mogelijk

Bekijk Onze

Social Media

Awards

Landgoed-Hotel-Renesse-2023
Landgoed-Hotel-Renesse-2023

© 2023 Trouwtotaal.nl | Privacybeleid