Landgoed Het Rheins

Landgoed Het Rheins

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Over ons

Trouwen op ons landgoed
Als één dag in je leven perfect moet zijn, dan is het wel de dag waarop je trouwt. Landgoed Het Rheins heeft als officiële trouwlocatie alles in huis om jullie een onvergetelijke trouwfeest te bezorgen! Een entree door een eiken oprijlaan naar het trouwlandgoed waar voor jullie een idyllisch trouw hooiberg aan het water staat voor de huwelijksvoltrekking met daarna een sprankelend feest in een sfeervolle zaal. Landgoed Het Rheins is dé locatie om te trouwen in Twente.

...Lees meer

Trouwen onder een authentieke hooiberg
Wij beschikken over een trouwhooiberg aan het water, traditioneel gebouwd van eiken gebinten, rondhout sporen en rietgedekt dak. Voor jullie feest hebben wij vele mogelijkheden; maak keuze uit één van de sfeervolle zalen, maak gebruik van ons landelijk terras met loungebanken, geniet van een heerlijk diner, ambachtelijk vers en smaakvol en sluit af met een spectaculair feest. Trouwvervoer zoals koets, helikopter of klassieke auto nodig? Je trouwfeest in vintage stijl? uitgezwaaid worden met wensballonnen of sterretjes?

Trouwceremonie
Landgoed Het Rheins is sinds 1 oktober 2014 een officiële trouwlocatie. Wat is nu dan nog mooier dan buiten trouwen aan onze vijver onder een authentieke Twentse hooiberg, in alle rust met het prachtige uitzicht dat de locatie jullie biedt? Na het officiële moment ontkurken wij graag de champagne samen met jullie. Met een chambreer zwaard ontkurken jullie de champagnefles en toasten jullie met je gasten. Ongedwongen, spontaan en intiem! Onze trouwhooiberg is voorzien van professioneel geluidsapparatuur, zodat jullie je ceremonie met muziek kunnen aankleden en de trouwambtenaar goed verstaanbaar is voor alle gasten.

Ceremonie aan jullie wensen aangepast
Wij denken graag met jullie mee over de aankleding en invulling van jullie ceremonie. Wil je vintage aankleding? Een bloemen of ballon decoratie? Moet jullie hond aanwezig zijn? Bij Landgoed Het Rheins is alles bespreekbaar. Wij denken graag met jullie mee aan de mogelijkheden die wij jullie bieden. Zo wordt buiten trouwen op ons landgoed wel heel persoonlijk! Nieuw is dat wij jullie ceremonie in 360 graden kunnen filmen. Zo kunnen jullie je ceremonie terug kijken op een video waarbij je tijdens het afspelen kunt rondkijken naar de bijvoorbeeld de emoties van jullie gasten.

Dagbruiloft – Aangepast aan jullie wensen!
Of jullie dagbruiloft nou gevierd wordt met 10 of met 125 personen, Landgoed Het Rheins heeft altijd een passende ruimte met de juiste sfeer. Na het aansnijden van de bruidstaart kan men lekker borrelen in één van onze sfeervolle ruimten of bij mooi weer op ons landelijk terras of op heerlijke lounge banken onder onze veranda. Aan het eind van de middag zorgt ons professioneel keukenteam voor een heerlijke maaltijd, bereid met uitsluitend verse (streek) producten, waarna jullie en jullie gasten voldaan naar de andere ruimte kunnen gaan voor de avondpartij.

Culinaire mogelijkheden voor jullie bruiloft
Uiteraard kunnen jullie je eigen bruidsdiner samenstellen. 2,3 of 4 gangen? Samen met jullie zullen we aan de hand van jullie wensen en smaak een overheerlijk en grandioos menu samenstellen. 

Lees minder

Volg Landgoed Het Rheins op social media

Locatie

Uitzicht op natuur
Uitzicht op het water
Binnen feest mogelijk
Buiten feest mogelijk
Rolstoelvriendelijk
Kindvriendelijk
Diervriendelijk
Wifi toegang
Gratis parkeren
Aantal parkeerplaatsen:.
Max aantal gasten: 130
Geopend tot: 02:00

Drank en dinermogelijkheden

A la carte
Bbq
Buffet
Dieetwensen
Persoonlijk menu
Bediening
Afkoop mogelijk
Externe drank mogelijk
Externe catering mogelijk

Betaalmogelijkheden

Pin
Contant
Creditcard
Op factuur
Aanbetaling verplicht

Volg Landgoed Het Rheins op social media

Trouwlocatie Landgoed Het Rheins

Trouwlocaties in de omgeving

© 2021 Trouwtotaal.nl | Privacybeleid