Het Compagnietheater

Het Compagnietheater

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Over ons

Het Compagnietheater op de Kloveniersburgwal in Amsterdam is een centraal gelegen en veelzijdige locatie. Stoer en strak, maar bovenal warm en welkom – dat typeert de sfeer van het Compagnietheater. De voormalige kerk werd eind jaren ’90 verbouwd met behoud van traditionele elementen. Het theater is een mooie mix van oude en nieuwe materialen.

...Lees meer

Het Compagnietheater is hét ideale podium voor uw bedrijfsfeest, presentatie, congres, diner, tv/radio opname of huwelijk. Er is een Grote theaterzaal, een Kleine theaterzaal, een multifunctionele Zuilenzaal, een ruime Foyer en een Café. De verschillende ruimtes zijn apart of gezamenlijk te huren. De maximale capaciteit van het hele gebouw is 500 personen. Van technische ondersteuning tot uitgebreide catering, wij adviseren u graag bij de organisatie van uw evenement.

U bent van harte welkom voor een rondleiding door het Compagnietheater om zélf te zien wat er allemaal mogelijk is op deze bijzondere locatie.

Catering
De cateraar van het Compagnietheater is Huize Hermans. Zij verzorgen de culinaire diensten in ons bijzondere pand. De professionele chef-koks van Huize Hermans zijn gespecialiseerd in klassieke smaken met een moderne touch. Met Huize Hermans biedt het Compagnietheater professionele cateringmogelijkheden bij evenementen. Wij bespreken graag met u de wensen en mogelijkheden.

Lees minder

Volg Het Compagnietheater op social media

Locatie

Uitzicht op natuur
Uitzicht op het water
Binnen feest mogelijk
Buiten feest mogelijk
Rolstoelvriendelijk
Kindvriendelijk
Diervriendelijk
Wifi toegang
Gratis parkeren
Aantal parkeerplaatsen: -
Max aantal gasten: 500
Geopend tot: 01.00 uur

Drank en dinermogelijkheden

A la carte
Bbq
Buffet
Dieetwensen
Persoonlijk menu
Bediening
Afkoop mogelijk
Externe drank mogelijk
Externe catering mogelijk

Betaalmogelijkheden

Pin
Contant
Creditcard
Op factuur
Aanbetaling verplicht

Volg Het Compagnietheater op social media

Trouwlocatie Het Compagnietheater

Trouwlocaties in de omgeving

© 2021 Trouwtotaal.nl | Privacybeleid