Skip to content

De Schildhoeve

De Schildhoeve

trouwlocaties in drenthe
trouwlocaties in drenthe
trouwlocaties in drenthe
De SchildHoeve
De SchildHoeve
De SchildHoeve
De SchildHoeve
De SchildHoeve
De SchildHoeve
De SchildHoeve
De SchildHoeve
De SchildHoeve
De SchildHoeve
De SchildHoeve
previous arrow
next arrow

Over ons

Trouwen op de perfecte trouwlocatie in Hoogeveen
Elkaar het ja-woord geven op de perfecte trouwlocatie? Denk dan aan Gasterij & Catering de SchildHoeve in Fluitenberg nabij Hoogeveen! Wij helpen jullie graag bij het organiseren van jullie bruiloft van A tot Z. Jullie kunnen bij ons heerlijk ontspannen de gehele bruiloft van trouwceremonie tot trouwfeest laten verzorgen. Wij zorgen ervoor dat jullie een dag voorgeschoteld krijgen waarbij aan alles wordt gedacht.

...Lees meer

Vier uw trouwfeest bij Gasterij & Catering de SchildHoeve
Graag willen wij u een idee geven van wat wij voor u kunnen betekenen op de mooiste dag van jullie leven. Wij weten als geen ander dat iedere bruiloft weer anders is. Ieder draaiboek is weer verschillend qua tijden, dagindeling en persoonlijke invullingen.

Trouwceremonie bij de SchildHoeve
Gasterij & Catering de SchildHoeve is sinds 2005 een officiële trouwlocatie. Hierdoor kunnen jullie de gehele bruiloft inclusief de trouwceromie laten plaatsvinden bij ons op de landelijke gelegen locatie in Drenthe. Een unieke, bijzondere en natuurlijk persoonlijk gerichte locatie waar wij graag mee denken met jullie wensen om zo deze speciale gelegenheid onvergetelijk te maken. Jullie hebben een eigen besloten zaal inclusief bar, waar een gezellige en gemoedelijke sfeer hangt. Wij dragen zorg voor goede geluidsapparatuur, een lessenaar en een kleedruimte.

Liever trouwen in de buitenlucht?
Kies dan voor de optie om te trouwen in onze prachtige parktuin. Het vlonder kan worden aangekleed met witte weddingchairs en een sfeervolle prieeltent waar jullie een prachtig uitzicht heeft over de vijver en de tuin hebben. 

Uw huwelijksreceptie
Na de trouwceremonie is het moment aangebroken voor de felicitaties van familie en vrienden. Onder het genot van een bruidstaart en een heerlijke bubbel is dit het juiste moment. Natuurlijk is het ook mogelijk hier een aanvulling aan te geven, wij gaan graag met jullie in overleg om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens de receptie leent parktuin ‘de Verleiding’ zich uitstekend voor jullie trouwreportage. Een romantische trouwfoto op het bruggetje bij de vijver of statiefoto’s met het bos op de achtergrond? Prachtige planten en bloemen lenen zich uitstekend voor een prachtige foto.

Trouwdiner
Na de trouwreceptie is de tijd aangebroken om te genieten van de heerlijkste cullinaire creacties! Jullie worden welkom geheten aan een feestelijk gedekte tafel in een sfeervolle zaal of lekker buiten op het terras of aan lange tafels in de tuin. Jullie gasten kunnen wij culinair verwennen met een koud en warm buffet, 3-4-5 gangen diner, verrassende proeverij van de chef of wat dacht u van een barbecue arrangement? Onze koks verzorgen uw diner met de grootste zorg en verse kwaliteitsproducten. Er zijn een tal van mogelijkheden waarbij uw wensen de belangrijkste zijn!

Lees minder

Bekijk onze

Social media

Locatie

Uitzicht op natuur
Uitzicht op het water
Binnen feest mogelijk
Buiten feest mogelijk
Rolstoelvriendelijk
Kindvriendelijk
Diervriendelijk
Wifi toegang
Gratis parkeren
Oplaadpunt elektrische auto's

Capaciteit

Ceremonie 10 - 1500
Receptie 10 - 250
Diner 10 - 250
Feest 10 - 250

Drank en dinermogelijkheden

A la carte
Bbq
Buffet
Dieetwensen
Persoonlijk menu
Bediening
Afkoop mogelijk
Externe drank mogelijk
Externe catering mogelijk

Bekijk onze

Social media

Awards

De-Schildhoeve-2023
De-Schildhoeve-2023

© 2023 Trouwtotaal.nl | Privacybeleid