Skip to content

Beachclub Sunrise

Beachclub Sunrise

trouwlocaties in eindhoven
Beachclub sunrise
Beachclub sunrise
Beachclub Sunrise
Beachclub Sunrise
Beachclub Sunrise
Beachclub Sunrise
Beachclub sunrise1
Beachclub sunrise6
Beachclub sunrise7
Beachclub sunrise2
Beachclub sunrise3
Beachclub sunrise4
Beachclub sunrise5
previous arrow
next arrow

Over ons

Jullie huwelijk
De mooiste dag uit jullie leven vier je bij Beachclub Sunrise. Wij beschikken over de perfecte plek met sfeervolle trouwzalen, buitenlocaties, voortreffelijke catering en een uitgebreid entertainmentaanbod voor een onvergetelijk trouwfeest. Veel bruidsparen gingen jullie voor en beleefden de dag van hun leven. Jullie kunnen vertrouwen op onze expertise!

...Lees meer

Hoe ziet de trouwdag eruit?
Als aanstaand bruidspaar willen jullie natuurlijk graag weten hoe een trouwdag bij Beachclub Sunrise eruit kan zien. Uiteraard kan alles naar eigen wensen worden aangepast. Willen jullie liever niet de kopzorgen maar wel een perfect verzorgde trouwdag? Onze weddingplanner staat voor jullie klaar om deze grote dag tot in de puntjes voor te bereiden!

Trouwceremonie
Het moment waar het allemaal om draait tijdens jullie trouwdag: de trouwceremonie. Dit is een belangrijk, maar ook spannend onderdeel van jullie grote dag. Wij stellen onze prachtige locaties beschikbaar om in stijl het ja-woord te geven. Denk bijvoorbeeld aan een sprookjesachtige ceremonie op het water of aan het strand.

Unieke trouwlocatie
De ceremonie hoeft niet standaard in een stadhuis plaats te vinden, maar kan ook op een van onze unieke trouwlocaties. Beachclub Sunrise biedt deze mogelijkheid met diverse zalen en unieke buitenlocaties. Vooraf stellen wij naar aanleiding van jullie wensen en voorkeuren samen met jullie de dag samen. Hierbij is geen vraag te gek en zelfs op de grote dag zelf zijn we flexibel. Denk bijvoorbeeld aan het weer dat op jullie trouwdag tegen kan vallen. Als jullie in deze situatie gebruikmaken van een van onze buitenlocaties, kan in goed overleg met jullie ceremoniemeester alsnog besloten worden om de ceremonie naar binnen te verplaatsen. Wij zorgen ervoor dat jullie op de dag zelf nergens naar om hoeven te kijken!

Officiële trouwlocatie
Tegenwoordig zijn jullie niet meer gebonden aan het trouwen binnen jullie eigen gemeente of stadhuis. In overleg met Burgerzaken kan jullie eigen gemeente Beachclub Sunrise op jullie huwelijksdag aanwijzen als ’Het Huis der Gemeente’. Hierbij is het goed om te weten dat de gemeente Best Beachclub Sunrise reeds heeft benoemd tot officiële trouwlocatie.

De trouwceremonie kan zowel op een van onze buiten- als binnenlocaties plaatsvinden. Tijdens de ceremonie wordt de locatie voorzien van 40 stoelen, een tafel voor de trouwambtenaar en statafels. Daarnaast decoreren wij de trouwlocatie met sfeervolle bloemen en kaarsen. In overleg met jullie kunnen wij dit nog extra uitbreiden.

Tijdens de ceremonie
Tijdens de trouwceremonie sluit een ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk. Hij of zij leidt het officiële gedeelte door de trouwakte voor te lezen en het ja-woord te regisseren. Daarnaast tekent de ambtenaar de trouwakte. Tijdens dit officiële gedeelte kunnen jullie ook een ritueel uitvoeren. Denk hierbij aan het aansteken van een kaars voor een dierbare die er niet bij kan zijn of het uitspreken van de huwelijksgeloften.

Jullie bruiloft is niet zomaar een bruiloft. Wij begrijpen dit als geen ander en denken graag met jullie mee over de invulling van deze speciale dag. Plan dan een afspraak met ons in, zodat we jullie bruiloft samen tot een onvergetelijke dag kunnen maken.

Lees minder

Bekijk onze

Social media

Locatie

Uitzicht op natuur
Uitzicht op het water
Binnen feest mogelijk
Buiten feest mogelijk
Rolstoelvriendelijk
Kindvriendelijk
Diervriendelijk
Wifi toegang
Gratis parkeren
Aantal parkeerplaatsen:.
Max aantal gasten: 450
Geopend tot: 02:00 uur

Drank en dinermogelijkheden

A la carte
Bbq
Buffet
Dieetwensen
Persoonlijk menu
Bediening
Afkoop mogelijk
Externe drank mogelijk
Externe catering mogelijk

Bekijk onze

Social media

Awards

Beachclub-Sunrise-2023
Beachclub-Sunrise-2023

© 2023 Trouwtotaal.nl | Privacybeleid